Feest organisatie

In de loop der jaren hebben we een paar berichten geschreven over onze favoriete fondsenwervingsblogs. Hoewel dit geweldige middelen zijn voor alles wat met fondsenwerving te maken heeft, willen we u een handleiding geven over de beste middelen voor het beheer van evenementen.

De onderstaande lijst bestaat uit een aantal van onze favoriete evenementenbeheerblogs, inclusief onderwerpen als strategieën voor het organiseren van een succesvol evenement, nieuws uit de evenementenindustrie, trends en technologie die gebruikt kunnen worden om uw volgende evenement te verbeteren – Geniet ervan!

Evenement Manager Blog
De EM Blog is een van onze favoriete bronnen voor alles wat met evenementen te maken heeft. Binnen enkele seconden nadat u op hun site bent, ziet u een aantal van de geweldige onderwerpen die ze behandelen, van tips en how-to’s, tot evenemententrends en evenementtechnologie!

TechsyTalk
Zoals hun naam al doet vermoeden, richt TechsyTalk zich sterk op het gebruik van technologie om de ervaring van het evenement te verbeteren. Hun berichten kunnen van alles bevatten, van registratietips voor evenementen tot het gebruik van sociale media en technologie om uw publiek en betrokkenheid te vergroten.

Bizzabo
We houden van de Bizzabo blog voor zijn brede scala aan boeiende evenement onderwerpen. Leer alles, van het promoten van uw evenement tot het ontwerpen van een aantrekkelijke evenementwebsite.

Sociale Tafels
De Social Tables Blog duikt in elk aspect van evenementplanning, van het creëren van ongelofelijke evenementervaringen tot het vermarkten ervan en het volgen van de ROI. U vindt er gastposts van experts uit de industrie, bronnen zoals webinars en ebooks, en een reeks gratis tools die de pijn van de planning wegnemen.

Eindeloze evenementen
De Endless Events blog is een perfecte bron voor diegenen die willen leren van veteranen in de productie van evenementen. Dit team staat bekend om de evenementen die ze produceren, en hun blog is een perfecte uitlaatklep om al hun tips en trucs te leren.

BizBash
BizBash is een vaste waarde op het gebied van evenementenmanagement en richt zich op hoe u effectievere en intelligentere evenementen kunt organiseren en plannen. Hun posts bevatten onderwerpen zoals het selecteren van de beste locatie en leveranciers voor uw evenement, het ondersteunen van elke fase van uw evenement met technologie, en nog veel meer!

Evenementenindustrie nieuws
Een andere naam die de focus van hun inhoud weggeeft, volgen we de Event Industry News blog om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en verhalen in de evenementenruimte. Dit nieuws kan van alles omvatten, van conferenties tot festivals en fondsenwervingsevenementen!

MeetingPool
Meeting Pool biedt een enorme hoeveelheid content gericht op evenemententechnologie. Kom hier om best practices te leren in het doorlichten en kiezen van technologiepartners, en om stap voor stap gidsen te vinden over hoe u specifieke technologieën kunt gebruiken om uw evenement te verbeteren.

Blauwdruk evenementplanning
We houden van hun brede scala aan evenementen en hun ongedwongen toon. Zoek in hun blog op categorie om naar onderwerpen als evenementenplanning, evenementenbeheer, ideeën & thema’s en nog veel meer te springen!

Evenement Birdie
De lijst wordt afgerond met de Event Birdie-blog. Event Birdie is een geweldige bron voor professionele evenementenplanners met tips en advies over evenementenplanning, catering en styling, plus showcase-blogs van echte evenementen, vragen en antwoorden met evenementenprofessionals en gastblogs.

Conclusie

Zoals bij de meeste van onze lijsten het geval is, zal deze post worden bijgewerkt naarmate we meer en meer middelen vinden om op te nemen. Voel je vrij om je favorieten in onze commentaren voor te stellen!


Ballonvaren voor feesten

Ben je op zoek naar een heel speciaal cadeau  om te geven voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, trouwfeest, communie, verjaardag …  Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

Tags:  trouwfeest DJ speellijst – stretchtent reserveren – Herenschoenen online bestellen